Rebecca är snygg

Och var tvungen att sluta sin "ta-en-paus-och-inte-blogga" svit.

Några mer som borde bryta sina sviter är både Modo med sin "sämst-hemma-statistik" svit och VIK med sin "hej-vi-suger-på-bortaplan" svit.
Hur som helst, igår var jag världens lyckligaste och fick gå på Modo - Frölunda när vi passerade Ö-vik på vägen hem (som jag förresten tänker flytta till om några år, snykk hokkeystat!).
Matchen förlorades i och för sig, men inte deppa jag ihop för det. Fick ju allt som allt se en av mina stora favoriter live live för första gången, Rebecca gla'!
Hade även frågade pappa snällt (eller mer tvingat) under matchen om att inhandla halsuk+pannband i shopen på Swedbank Arena, som jag måste tillägga är för himla stor, till moi.

Så med färgerna rött, svart, grönt och vitt på sig, är Rebecca snygg också.




/R


Paus

Jag känner att jag helt har förlorat stinget när det gäller allt detta envisa bloggande, so no more me (på ett litet tag iaf). Har hur som helst tänkt att någon gång efter årskiftet göra en ny blogg, igen, men vi får se hur det blir med den saken. Annars så gör er beredda för a big change! - Not.
I alla fall, så får jag önska er ett gott nytt år (om jag inte får slaganfall och börjar sakna bloggandet för mycket innan året är slut) och bjuda på en video.
Klaga inte, låten tillhör inte topp tio - nykomlingarna precis, men den stämmer in någorlunda på mitt liv i dagsläget, så... Enjoy!



/R


Dopparedagen är här!


Och allt jag gjort hittills är att ha tagit en julpromenad ute i snön och 15 minus, bättre julväder finns inte!
Har även suttit och lyssnat jullåtar på radion (på min mobil, riktiga skills) och tagit en sisådär 30 minuters lång juldusch för att göra mig julfräsch och fin inför denna julafton.
Julen känns egentligen ganska överskattad, med tanke på hur hög min julkänsla är just nu. Lite deprimerande kanske, men vad gör man. Julen är ju ändå bara en gång per år.

Ska alldeles strax gå och sätta på dumburk nr 1 för att väcka allt julijulgull lite till och sedan fixa mig innan Farmor och Farfar kommer över. Då blir det julmat och det bästaste av allt, julklappaaaar. För att inte tala om Kalle Anka kl tre, Rebecca är mogen :] .


Från mig
Till alla läsare
GOD JUL!

/R


Haparanda

Såhär ser det ut.

Pusshej

Söråker

Även kallat mitt i ingenstans (nej Linn, Strängnäs är värre).
Här befinner jag mig just nu, efter att ha spenderat 5-6 timmar totalt i en bil, och hälsar på farbror och kusiner. Jag vet, väldigt social jag känner mig när jag antagligen kommer spendera större av tiden här uppe på övervångingen framför denna dator (som måste tillhöra topp tio i sveriges mest segaste datorer, minst) och en tv. Men det var inte min idé, jag är helt oskyldig!

Hur som helst så åker vi imorn igen vid tio tiden där jag räknat ut att jag kommer spendera totalt 10 timmar sittandes i ett rullande fordon på väg till först Piteå och sen Haparanda. Inte lite stel jag kommer vara, och extra mysigt att man har träningsvärk på köpet sen ridningen i torsdag, jäkla häst.
I alla fall, så kommer ni nog inte höra någonting av mig här på bloggen förrän tidigast på tisdag kväll, med tanke på att jag har inga planer att våldta Ericas dator dessa tre dagar framöver som jag tillbringar i hennes samhälle (Haparanda kan knappast räknas som stad, hallå 10 000 invånare?). Jag våldtar henne istället ;)

Nu orkar jag inte skriva mer, men alla som vill och har mitt nr får gärna höra av sig! (Eftersom msn på den här datan knepar för mycket)

/R

Jullooooooooooov!

My plutts :m

Ingen mer skola för resten av året, masssssssa skönt säger jag bara!
Men bara för att jag har lov betyder det inte att jag inte måste plugga. Nej, jag har svenska att jobba med över lovet. Dööööö svenska språket.
Äh,  jag tröst äter och firar med godis och julmust istället, sen blir det dags att börja tvätta och packa för imorn åker Rebecca runt tio tiden till norrland (och förhoppningsvis snön). 6 timmar i en "underbar" bil, mer kan man ju inte begära!
Ironin flödar.

Skänk en tanke till mig då så skickar jag ett sms till er när jag har tråkigt =)

/R

11.39

Och jag slutade för exakt 22 minuter sen, efter att vi tillbringat sista lektionen till att kolla på Grinchen. Sicken gymnasie nivå alltså! Men jag klagar inte. Jag gillar den filmen, den är sweeeet.
Ingen samhäll eller webdesign för min del idag alltså! Och det känns ganska skönt. Nu mot årets sista skoldagar försvinner plugglusten mycket mer än vanligt. Plus att med mina tre fina timmars sömn som jag fick inatt så hade jag aldrig överlevt en skoldag mellan 8.10 - 16.00 (för att inte tala om u-sek möte klockan fyra, stress? nej nej.)
Känns skönt att kunna ta en paus i denna torsdag och bara få en stund för sig själv att skriva av sig, med tanke på att mitt humör inte direkt är på topp idag. Men jag ska försöka göra det bästa av situationen=)

Imorn är det i alla fall skolavslutning, och sen på lördag lämnar jag Västerås för norrland i nio dagar. Som det var igår kändes det som om jag skulle grina hela vägen upp för att jag inte ville dit, men som det är idag behöver jag bara få vara där. En nio dagars lång paus.
Och fyra av dessa dagar ska spenderas med Erica vilket absolut kommer bli höjdpunkten på denna jul! Miss miss miss henne!

Nu känner jag för att sätta punkt här, eftersom bussen går om 10 min. Så pusspåer!

/R

Rubrik

Min otroligt coola ringsignal, höhö.

Sen gick ju matteprovet som det gick.

Starten på sista skolveckan!

Såhär ser det ut i mitt huvud just nu.

Får skylla mig själv att jag valde matte b så att jag har matte prov imorn.
Jag tycker att allt som har med vinklar och sannolikhet kan gå och dö. Blääääääääää...........

Men men, idag är sista måndagen i skolan någonsin! (Under detta år.) Ett lov på fredag sitter inte helt fel utan kommer i lagom tid. Nog för att det hade kunnat få komma lite tidigare än fredag och rädda min vardag, men fredag är ändå bättre än lördag.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok som jag kommit ett halvt kapitel långt på. Inget fel på boken, bara min lästeknik.

/R

En hästsko...


...På mina byxor.
Lika med att Rebecca fick en spark på låret idag.
Det gjorde inte så lite ont, och det kommer nog göra lagom ont imorn med......
Det var inte heller min plutt som sparkades, utan en annan hästjäkel.
Däremot är det tack vare min plutt som den andra hästjäkeln sparkade mig.
Jäkla häst som ska sätta huvudet i röven på en annan pålla. Eckelhest

Handikapp hissen i skolan - Here I come!

Sena nätter

Trots en ohändelserik dag.

Sa jag ohändelserik? Ja, för tillfället är det väl inte så mycket som händer. Min syster drog väl för kanske någon halvtimma sen efter att ha varit och hälsat på (anledningen varför jag valde att stanna hemma också, och för att titta på kevin på faddergalan :m).
Men eftermiddagen har varit allt annat än ohändelserik. Eftersom det råkar vara den 13e december idag = lucia så hade vi vårat efterlängtade luciatåg i stallet kl 17.00. Själv var jag tvungen att va där redan 15.00 för att fixa fika, glitter, pimpa mig själv, pimpa hästarna, pimpa dörrar, fixa bord och massssssor. För att inte tala om allt efterarbete efter luciashowen.
"Gå dit, gå hit, hämta det, lämna det, blanda saft, koka kaffe".

Det sistnämnda är en aning svårt med tanke på att jag har noll skills när det gäller kaffetillverkning. Har inte behövt kunna det, behöver inte kunna det heller. Blä på kaffe.

Annars var lucian rätt lyckad! Vi fick beröm av människor, och skapade lite skratt när vi rappartomtar (moi+malin+lina+madde+johanna) kom in och hjälpte till att göra luciatåget allt annat än ohändelserikt.
Och nu efter att ha nämnt det där ordet ca fyra gånger börjar jag undra om det ordet ens existerar? Får slå upp det i närmaste lexikon och kolla (imorn kanske).

/R

KEEEVIIIIIN!!


JA! YES! SI!
KEVIN VANN KEVIN VANN KEVIN VANN!!
Jag måste bara säga att de där sekunderna från det att Peter Jihde lämnat över till introt av vinnarlåten "With every bit of me" till att Kevins röst började höras utöver globen och även ut hur våra hemmabio högtalare var bland de längsta sekundrarna jag varit med om. Och vi ska inte gå in på hur jag blev till mig när det var ett faktum att han faktiskt vunnit, galen blev jag rent ut sagt!
Det roliga är bara att detta är femte gången man visar idol, och jag har inte varit ett dugg intresserad de andra fyra säsongerna. "Orka idol" har jag sagt.
Jadu Rebecca lilla, du har nog mer än orkat idol denna höst i alla fall. Men jag måste erkänna att det är nog efter att en viss deltagare verkligen fångade mig om fick mig helt salig så fort jag hörde hans toner i låtar som "All I wanna do is make love to you" och "Livin' on a prayer". Han är maltes, norrlänning och en värdig vinnare av idol 2008!

- Kevin Borg!


Tre sista ord

Tre sista ord innan jag sticker mot stallet (och lucia genrep kl 20.00 en fredag....................).
Tre sista ord som jag nämnt de senaste fredagarna, och tre sista ord som jag bara måste få ut ur mig innan allt är avgjort. Annars om det inte går min väg kommer detta antagligen förfölja mig till jag blir 80 bast minst, poor me.

De tre sista orden är (trumvirvel):



RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTA PÅ KEEEEEEEEEEVIN!!!!!!!

B-kändis


Gårdagens inköp blev koftan trots allt, efter en del men och allt för många posingar i gina tricot's provrum. Och dagens inköp blev dessa raringar här ovanför som mammsen betalade så snällt (tack mami :m). Har strävat efter ett par höga stövlar och fastnade helt för de där bruna, and finally they are miinaaaa! Fast nu är dags att sluta leka egoist och istället lägga pengarna på det månadens studiebidrag egentligen är till för. Julklappar, som jag är så duktig på att spara pengar till...*HOOOOOOOOOST*

Men för att prata om något helt annat, så började fotoeleverna från medias utställning på konstmuseét idag. Jag har absolut ingenting med foto att göra utan följde bara med Danni så snällt dit (efter ännu ett jobbigt luciatåg i skolan) för att titta på hennes och resten av klassens fotokonster. Helt oskyldigt.

Det hela slutade med att Rebecca kommer vara med i tidningen imorn, på en bild som tar upp en halv sida! Och jag ska föreställa en fotoelev med en kamera i handen tillsammans med Miranda och en till fotoflicka. Jag kan ingenting om foto, knappt hur man tar kort med en systemkamera. HALLÅ?
Bravo liksom, snart blir jag väl b-kändis också. Weeey.

Majoriteten avgör


Svart kofta - Gina Tricot
Köpa / Inte köpa?

Punkt Punkt Punkt

Jag hade engelska skrivning idag, och det gick rakt åt helvete. Nog för att helvete är ett väldigt starkt ord när man ska beskriva någonting som egentligen gick lite halvbra, men ändå. Vi skulle skriva fem punkter om Döda Poeters Sällskap och när det endast återstår fem minuter av skrivtiden så inser jag att jag har två punkter kvar. Stress? Nej nej absolut inte.
Uppsatsen fick en urusel avslutning, blä.

Och att jag hade en mensvärk också från den första stunden jag klev upp ur sängen ända tills den stund då jag kommit hem efter en lång dag av både slit i skolan och stallet gjorde inte min dag bättre.

Och nu får jag damp över att det här är mitt andra failade inlägg i rad (och över att jag har en svenska som tappert väntar på mig) så the end.
Eller något.

Dagens inköp


Bälte - New Yorker
Trosor - New Yorker
Mössa - Gina Tricot


Detta, plus ett par julklappar, blev resultatet av en kort stadsrunda med min kära Ducky. Var myspysigt trots det bokstavliga pissvädret. Liksom, sen när började det existera regn i december?
Jo, ungefär samtidigt som växthuseffekten uppfanns.

På onsdag ska det bli mera stadsrundor, och lite mer julklappsinköp också. Då är det även bara två veckor kvar till julafton, tre veckor kvar av året, 9 dagar kvar i skolan samt det viktigaste - 42 dagar kvar till min sjutton års dag!
Fast 17 bast är i och för sig bland topp tre i de mest onödigasteåldrarna att fylla år så det är inte så mycket att hipp hipp hurra för.

Nu kände jag att det här inlägget blev så failat som det bara kan bli, men skyller på att det är måndag. Precis som hon i kassan på ervera gjorde. Dags att starta en kampanj mot måndagar?

/R

Blä lördag

Uscha.
Jag orkar egentligen inte blogga just nu. Men kan säga att jag antagligen har fått tredje gradens köldskador efter denna lördag.
Hur kommer det sig? Jo, jag ska vara i stallet redan kl 9 (!!!) på morgonen för att gå ut och fixa granris med resten av u-sek ponkarna. Alla som läser detta måste ju tro att vi allihopa har något riktigt stort fel i huvudet när vi går upp frivilligt en väldigt kall och regning lördag morgon för att hugga av grenar från en gran.
Men det var nämligen julpyntning i stallet (och inte på hästarna som en viss person trodde) som gällde, bara för att pållarna och ska få en gnutta julkänsla i deras tragiska liv. Och att julpynta åt dom små kraken är mycket mer ansträngande än vad man tror! 
Nej det är det jag har slitit med hela dagen, så ikväll antar jag att ingenting händer för min del. Jag har verkligen noll ork till att hitta på någonting ändå så.
Däremot har jag ett enormt stort godis sug, men inga pengar. DILEMMA?!


Njut av mitt konstverk till Robertisen ist :m

Snelugg ut, raklugg in!


Pppppppppppuss

Idol-Robin

Jag är egentligen glad, för jag fick som jag ville.
Kevin är i final, och han SKA vinna. Annars tar jag socialt självmord, vilket jag egentligen inte har någon aning om vad det betyder eller om det ens finns något som heter så. Men det lät bara bra att ha det där.

Men det som får mig att vela en gnutta just nu är att Robin åkte ur idol, och för en gångs skull var jag nära på att börja grina till någonting. 
Han är nog den som utvecklats mest under hela idol tiden, och förtjänade nog en plats i finalen mest av alla.
För att inte tala om att han hade en personlig röst som man bara ville höra mer och mer av.
Säger bara fy skäms för röstningen svenska folket.

Nej jag tillägnar detta inlägg till Robin Bengtsson, och hoppas verkligen att detta inte är det sista vi hör av honom!
Keep on going man!
Och detta är, enligt mig, det bästa framträdandet han gjorde under hela sin tid i idol.
"Sittandes still med gittaren i knäet"

Tre ord; Rösta på Kevin!

Just nu pågår tv4 nyheterna, på just tv4, och både första delen av idol samt fredag hela veckan har passerat förbi.
Fredag hela veckan är lika klockrent som vanligt, och i idol fick jag ännu en gång höra hur Kevin sjöng båda sina låtar (ursäkta det gammeldagsa ordet) magnefikt!
Hans röst får mig lika knäsvag som bambi på hal is varje gång jag hör den, och jag kan nästan svära på att det är en röst jag (och banne mig resten av svenska folket) aldrig kommer tröttna på!

Fast nu råkar jag ju bara vara en väldigt liten del av de resterade 9 miljoner människor i vårat väldigt avlånga land med den lilla pluppen längst ner (även kallat skåne). Jag kan inte ensam skicka Kevin till final hur mycket jag än vill det.
Men en sak kan jag faktiskt säga, trots att jag ändå redan sagt rätt mycket, att kommer inte Kevin till final då tänker jag inte se idol som min fredagsunderhållning längre och tv4 kommer alltså förlora en tittare varje fredag mellan 20.00 - 21.30 och 22.25 - 22.40.
 Vågar man verkligen riskera det?!
- Antagligen, med tanke på hur många avsnitt det är kvar av tittarsuccén också, ehe.

Hur som haver, RÖSTA FÖR I HELVETE PÅ KEVIN!

Nyårsklänning kirrat!

(I alla fall för tillfället)


Mixtra ihop det med ett snyggare hår, matchande accessoarer och antagligen något slags par av leggins.
Så hade jag tänkt se ut på nyår.
(I alla fall för tillfället)

I väntan på Matilda

Just nu har jag och min käre filur webdesign. Jag som alltid jobbar effektiv (det går att diskuteras om) blev klar med min hemsida för drygt en halvtimme sen och väntar just nu på att fröken bredvid mig ska bli klar med sin så vi äntligen kan dra ner på stan så jag får köpa min kofta på gina (gav upp hoppet om mina mörka jeansleggins på bikbok, they're goooone).
Jag tittade i alla fall igenom ett par bilder som är tagna för drygt ett år sen då vi fortfarande inte hade valt mediainriktning och testade på foto. Självklart är jag givmild och delar med mig en del av dom till resten av världen.

Mwihi :m:m:m:m:mEn Matildavajjert!Matilda, Anna och Daniela in actionMin skugga är coool.HöhöHan minns vi gott och väl!


Nu måste vi gå för dom ska stänga. Pösssssss


Sounds Sweet




Och som vanligt, är de nygamla.

För detta råkar vara mitt hundrade inlägg

Och det firar vi med absolut ingenting.

Vi lekte filmcrew idag igen, och jag tror vi slog rekord i kortast inspelningstid, nämligen 2 timmar!
Med tanke på att vi spelat in filmer som tagit mellan 6 timmar och en hel evighet (från min synvinkel) att göra.
Och nej, filmen suger inte.

Och jag skulle gått på stan, men mitt huvud hängde inte med på det utan somnade gott hemma hos Matilda. Vi filmcreware jobbar hårt vettni!
Från halv elva till halv ett.
Uuuuh.

Får bli storstads besök imorgon istället, för ska banne mig ha de där jeanslegginsen på bikbok innan de är slut igen.
De på gina är för ljusa för min image, hmpf.

Och juste, VIK vann igår!

XOXO /R

Insomnia


Blev inget inlägg igår, eftersom jag ägnade i stort sett det mesta av min lediga tid (och lite mer) till att sova.
Men så får man skylla sig själv också när man bara har sovit i drygt 5 timmar innan en måndag.
Jag i stort sett släpade mig själv genom skoldagen och tog mig en tupplur under engelska lektionen, då vi tittade på Döda Poeters Sällskap.
Inte bra Rebecca. Filmen är bra och du ska dessutom skriva en recension om den nästa vecka.
M-hm.

Jag fattar inte heller hur jag orkade med gymmet efteråt, men har inte gymmat på drygt en vecka (tror jag?) så kände mig bara tvungen att åka dit efter skolan.
Måste ju för fasiken passa på när man tränar gratis!

Kom hem drygt halv 6 och det första jag gjorde var att slockna i min mjuka säng. Två väldigt sköna timmars sömn blev det och efter det hade jag absolut ingen ork till att sätta på datorn min, utan den fick vila för en dag.

Idag är jag däremot något piggare i alla fall, och tur är väl det när det är VIK - Växjö kl 19.15! Trots att jag känner mig hur otaggad som helst så kommer nog mitt hockeysinne väckas till liv igen så fort jag kommit hem (till ABB Arena alltså).
Men nu tror jag Matilda börjar tröttna på att hon får göra bildmanuset helt själv så dags att göra det jag är allra bäst på!

Sitta bredvid och låtsas att jag kan något.

XOXO /R